Häng med i dagens utveckling

Tekniken går verkligen framåt. Tänk vad mycket man kan göra med sin mobiltelefon jämfört med för bara några år sedan. En sak som jag har tittat en del på den senaste tiden är om jag ska börja spara i aktier via mobilen. Det var ett tag sedan jag gjorde sparade och när jag började undersöka det nu igen insåg jag att jag behöver uppgradera mig på området. Det löste jag genom att följa tweets som håller mig uppdaterad om det viktigaste. Appar är för övrigt helt suveräna att använda sig av. Jag tror det finns appar till precis allting snart. Det senaste jag provade var att beställa veckans matvaror på nätet. Ja, det är sant, man lägger in det man behöver i appen och sedan är det färdigt att hämta ut en eller flera färdigpackade matkassar i butiken några timmar senare. Hur smidigt som helst. Och när vi är inne på matområdet finns det ju appar som kan hjälpa en att hålla koll på hur mycket man stoppar i sig också, så att intaget av kalorier ligger på rätt nivå.

Mobiltelefon på ett bord.

(Visited 6 times, 1 visits today)